24 noiembrie 2010

Proud of the past, terrified of the future

Mă uit la numărul de ani adunaţi în spatele meu şi realzez că adolescenţa a fost punctul de vârf al meu până în prezent...mă refer la intervalul 13-17 ani în special.
Am experimentat aproape toate stilurile vestimentare şi muzicale, le-am combinat tipic mie fără să-mi pese de gura lumii (recunosc,sunt unele horror, dar e amuzant să mi le amintesc pt. că totuşi eram la început), cu toate acestea pot să mă laud zicând că am fost un copil cuminte şi cu suficientă libertate (am părinţi grozavi). Probabil cei ce nu m-au cunoscut au bănuit altceva tocmai din cauza hainelor...asta e, nu mi-a păsat atunci, acum nici atât. Sunt mândră că am aterizat de pe vreo navă extraterestră şi că totuşi am învăţat să trăiesc cu picioarele pe pământ... datorită modului în care m-au crescut ai mei şi prietenelor din copilărie care au fost diferite de restul lumii de asemenea şi si-au păstrat esenţa de raritate.

Stau şi-mi imaginez cum ar fi generaţiile viitoare, că prezentul îl vedem cu toţii şi probabil prea mulţi au discutat despre asta de s-au săturat... Mie îmi dă fiori oarecum gândul că într-o bună zi voi fi şi eu părinte pentru că dacă nu vor fi luaţi copiii şi îmbunătăţiţi de extratereştri cât de curând... vom regresa mult mai mult. Bineînţeles nefiind specialistă în domeniu nu pot vorbi prea serios despre asta sincer pt. că viitorul a fost mereu cum trebuie să fie...imprevizibil.

În ziua de azi majoritatea fetelor ori sunt fufe ori dornice de senzaţii tari (sau 2 in 1 acum cu ceva în plus iar şi iar), iar pe lângă zidul fictiv dintre aparenţe şi adevăr au mai construit unul între timp, machiajul excesiv care practic în miez de noapte e în stare să te facă să sari de la geam...
De multe ori băieţii sunt aceia din neandertal care nu-şi uită tradiţiile...

Să nu uit totuşi să felicit persoanele care sunt o laudă pt. Terra în caz de invazie şi să le spun că muuuuuuulţi ne punem bazele în ele.

În viitorul prezent înrăutăţit prevăd:
# întuneric general să nu ne mai speriem unii de alţii doar după aparenţe stupide
# ploi generale, dacă ne inundă şi se găseste noroi ici-colo ar fi bătaie pe el că fetele trebuie să-şi pună tencuiala zilnică pe faţă
# război general dacă mai există supravieţuitori prea proşti; nu spun că cei deştepţi l-ar începe (ei redecorează planeta şi o zbârlesc până la chelie...8-|)
# în general nicio îmbunătăţire

În cel îmbunătăţit:
# extratereştri generali cu stabilizatoare şi ajutoare pt. mintea umană (preferabil nedureroase)
# Adam şi Eva reloaded - modelul fără păcate şi mere
# deşteptare generală ca din senin a oamenilor - repararea porcăriilor din prezent
#

Gata discursul că mi-a obosit creieraşul şi nu vreau să exagerez cu subiectul mai mult decât am făcut-o deja...
Păci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu